List Penjual Set Tilam Kekabu Bayi

14 comments
Assalamualaikum.

Hari ni nak share senarai individu-individu kreatif yang menjual set tilam kekabu.. pelbagai saize, pelbagai pakej, pelbagai pilihan corak kain yang sangat-sangat cun melecun sampai boleh mabuk.. hehehe. happy shopping everyone.. :)

Kebanyakkannya page facebook ye.

Mendahului senarai carta, ecewah.. sue beli dari MEJA JAHIT TOK MIE
nak tengok testimoni boleh tengok entry ni ek..

GOSH BABY SHOP
CRAFTZONE
LOVELYKHAISYA
CUTIE BABY BEDDING
BEBIKU SHOPPE
SET TILAM BABY (MARISSA BUM BUM)
D'WHITE ROSE SHOPPE
SET TILAM BAYI (KEKABU 100% ASLI/KAMPUNG)
SET TILAM BAYI - BUTIK UMMI
UMMI OLEEA HOME MADE
SMILEY BEAR SHOP
LOTS OF LOVE
BUTIK ONLINE DIESHA
SET TILAM KEKABU DAR'S BABY
BANTAL KEKABU VENTURES
LITTLE DJE
MY LITTLE STUFF
SET TILAM BABY
BABY SET (TILAM & BANTAL KEKABU ASLI)
Iklan ini tidak berbayar.. heheheh.

Happy shopping.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments:

  1. ada 1 lagi... iaitu Tipah Kekabu. Dia ada page kat FB dan ada blog juga. Dia paling aktif di page nya di FB iaitu Tipah Kekabu. cantik2 design dia. berkualiti dan harga pun murah

    ReplyDelete
  2. boleh juga lawati www.randukoo.com ya? :)

    ReplyDelete
  3. Sila layari www.odahonebizz.com mcm2 ada!!!

    ReplyDelete
  4. thanks surayajafar for promoting our facebook: Gosh Baby Shop.

    banyak gak traffic datang dr your blog :)

    just in case, our blog http://goshStore.blogspot.com

    p/s: Meja Jahit Tok Mie is my aunty! proud of her! ;)

    thanks and keep posting ;)

    ReplyDelete
  5. set tilam kekabu utk bayi kian mendapat tempat di hati parents nowadays... banyak pilihan di pasaran... cuma pilih je nak yg mana ;)

    ReplyDelete
  6. Salam..

    Tumpang lalu ye tuan tanah..saya masih baru dlm bidang blogger ni harap dapat beri sokongan ^_^

    Dijemput semua untuk jenguk ke blog sy..

    http://homesweetbedroom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Salam, jemput lawat page kami di Instagram ID : @KekabuOnlineDotCom
    atau Facebook : www.facebook.com/KekabuOnlineDotCom :)

    Set Tilam Kekabu serendah RM90 dan ketebalan 5-7 inci :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum

    Terima kasih surayajafar promote page sis BebikuShoppe

    For more details boleh like page sis

    www.facebook.com/BebikuShoppe

    Atau layari blog sis

    www.ummiwafiycollections.blogspot.com

    Jazakallah hukhairan kasira

    ReplyDelete
  9. KIDZ COLLECTION CORNER X DE DALAM SENARAI

    ReplyDelete
    Replies
    1. DO VISIT OUR FB PAGE KIDZ COLLECTION CORNER

      No Fon : 018-9155244 (DILLA)
      PENGILANG dan PENGEDAR SET TILAM KEKABU ASLI 100% + BAKUL BAYI NO 1 MALAYSIA

      Delete
  10. kami juga menyediakan kengkapan utk ibu dan bayi..terutamanya tilam kekabu bay(kekabu asli @ import), sarung tilam, comforter,bedung, bengkung, barut dll..jemput melawat ke page kami...

    LIKE fb: Tilam Kekabu Murah UMMI..
    @
    Link ni terus..https://www.facebook.com/pages/Tilam-Kekabu-Murah-UMMI/696537300405951..
    @
    pm/w app : 0177424833/0177063742

    ReplyDelete
  11. tilam kekabu bermutu sila like page https://www.facebook.com/pages/Tilam-kekabu-baby-comel-lote/397955140355685

    ReplyDelete
  12. Salam tumpang iklan tuan tanah,saya pembekal kekabu gred tebaik AA sekilo hanya rm11 sahaja,kepada peniaga2 yang berniaga produk kekabu asli boleh msg@wasup 0173127056 lina@ady.penghantaran seluruh semenanjung malaysia

    ReplyDelete

Powered by Blogger.