Wordless wednesday huh?

3 comments

Ini lah yang bakal terjadi sekiranya..

1. Suami anda terpaksa balik lambat kerana minggu hadapan kena balik seawal pukul 5 untuk ambil anak di taska kerana isteri kena outstation 3 hari.
2. Anda nak mandi kerana badan dah berlengas giler tapi takde orang nak tolong tengok anaksoleh yang belum nak tidur walau dah pukul 10 malam.
3. Anak soleh anda dah pandai demand lebih mama kena depan mata ( kalau dekat rumah tinggal berdua dengan mama), bangun je tengok mama takde depan mata automatik merangkak masuk dapur or dengan girangnya membuat cubaan nak naik tangga sebab kadang-kadang mama mesti dekat atas bukan dalam dapur.
4. Anda juga belum ada masa nak pergi cari pagar tangga sampai survey online pon tak sempat.
5. Anda tidak mengikut firasat hati anda untuk membeli baby cot bayi seawal mungkin dan kini menyesal dan rasa rugi kalau beli baby cot sekarang since anak sedang suka tidur dengan mama depan mama sambil tepuk2 bontot dekat sebelah.

Eh eh.. Bukan wordless wednesday dah.. Ok bye.

Helo thursday :p

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. pagar untuk baby available at Anakku

    ReplyDelete

Powered by Blogger.