Fuyooo Giveaway by Mama Darwish

10 comments

Assalamualaikum.

Wow, bukan main menarik hadiah yang disediakan. Jom join giveaway ni.. Untung sabut nanti timbul, kalau untung batu tengelam laa.. ade 3 hari lagi ni nak tamat tempoh penyertaan.. Semua organizer dah sediakan tak payah type-type tempek gambar bagai.. Copy Paste aje code HTML yang disedia dalam blog korang gitu.. lepas tu tinggal follow like semua fanpage, blog, ig dan google+ penaja..  follow jangan tak follow, tak keluar walau setitis peluh pon. Zass zasss gitu 5 minit dah siap.. Lepas tu skodeng-sekodeng laa apa yang boleh dibaca, jadi stalker berjaya gituu..



klik banner untuk join

FUYOOO !!! GIVEAWAY 
by Mama Darwiish

Hadiah  :
1x Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
1x Cartoon Power Bank 8800 mAh 
1x Mini MP3
1x Neesya Serum
1x Cash RM50

Tempoh :
28 Sept 2015 - 28 Okt 2015

Pengumuman Pemenang 31 Okt 2015

Syarat-syarat :
1. Blogger yang beralamat di malaysia
2. Wajib mempunyai akaun instagram
3. Follow, Add, Like semua blog, fanpage, G+, instagram penaja
4. Copy Code yang disediakan dan paste di ruang html blog anda
5. Tag minimum 3 rakan  anda yang lain dan pastikan mereka tahu
6. Tinggalkan link penyertaan & emel di kotak komen entri ini

Pemilihan pemenang :
1. Kesemua pemenang akan dipilih menggunakan random
2. Penyertaan akan terbatal jika gagal ikut syarat terutama No.2
3. Pemenang akan dihubungi melalui email

Follow Blog  : http://mamadarwiish.blogspot.my/ http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/ http://unclezuan.com/ http://mrspuex.blogspot.my/ http://mekzumbie.blogspot.my/ http://www.hafizhafizol.my/ http://aderakukeysah.blogspot.my/

Follow G+ :  : Khalid Kyle Blurrydino

Like Page Penaja :
Mama Darwiish
SuperMom With SuperKids
Blog Uncle Zuan
MrsPuexDotBlogspotDotCom
Gloxina17
Acacia Beauty Care HQ
Qyra Beauty Care

Follow Instagram :
@qyrabeautycare

Tag: Dayuyuna, mamaelly dan magicwhisper
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Wowww ! All the best yer ~

    mehla wish me luck jugak, sambil makan tomyam, hehhe~

    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  2. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki , bw dari GA yang sama :)

    http://theathra.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tq. nanti sy jengah blog awak ye :)

      Delete
  4. Good luck
    Singgah bw kat sini (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum :-)
    Terima kasih kerana sudi memeriahkan giveaway ini. Senarai peserta & pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. I wish you all the best !!!
    Stay keep in touch :-)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum hi awak ;)
    PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ye :D
    http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.