Segmen: Jom Tingkatkan Follower

42 comments
Assalamualaikum.

Been invite to join this segmen by my sister. Ringkas aje segmen nya sambil kumpul-kumpul blog untuk acara ziarah blog atau blogwalking sambil meramaikan followers. Tak tahu pon ade segmen gini. tq my sista. ;p. Senang ajee cara nak join. Korang klik gambar dibawah dan follow arahan tuan punya segmen ini ok. Sampai 30 Oktober aje tarikh penyertaan nya.

Klik gambar untuk join

http://surayajafar.blogspot.com/ (11 followers)
 gila sikit followers aku huhu.

Tag: Kak dayu & Kak elly laa..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

42 comments:

  1. hai kak suraya. terima kasih join segmen ni. Akak, saya cadangkan akak letak followers widget bagi memudahkan orang yg datang ke blog akak untuk follow, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome dik. Hehe akak dah add dah. tq sbb bagitau :)

      Delete
  2. hai awak, ini dia senarai peserta. jemput tengok. baca entry sampai habis ye wak. terima kasih. Happy blogwalking

    http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-jum-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  3. Hi, follow dari segmen sama :)

    http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  4. Singgah bw kat sini dan follow sini #16
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Follow dari segmen sama . huhu

    http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  7. Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    Jom Blogwalking !Sambil2 Follow ..Hehehe

    ReplyDelete
  8. holla!!
    salam blogger!!
    singgah dan follow dari segmen yg sama!
    :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
    http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  10. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    join sini > http://lynk.my/rmg

    ReplyDelete
  11. Hai ... Datang singgah blog ni ... Jemput singgah naaa ^_^

    Salam ukhuwwah dari saya Mawar Assufi :) I follow :)

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

    ReplyDelete
  13. singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  14. singgah dan follow sini. selamat bersegmen ^^

    http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    jemput jenguk blog saya ye. cantik blog awak

    ReplyDelete
  15. jom join segmen Be On Fixqrimalek's Bloglist di blog saya. syarat nye senang sahaja. jom ye
    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

    ReplyDelete
  16. hai...mamayu dari segmen yang sama juga.. done follow awak :)
    http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    nanti follow mamayu ek >>> http://lynk.my/AvB

    ReplyDelete
  17. Singgah sini dari segmen yg sama ;)

    http://imahamdan.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  18. sorry lambat blogwalking ke sini..

    Jom singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  19. pipie jalan- jalan singgah sini & follow ...

    jom follow balik

    http://pipiemierul.blogspot.my

    ReplyDelete
  20. singgah follow dari segmen yang sama. maaf lambat hehe
    follow saya balik yaa besidesme21.blogspot.my

    ReplyDelete

Powered by Blogger.