Free Antenatal Class

1 comment
Assalamualaikum.

Moms or mommy to be yang berhampiran meh join tambah ilmu.

COME JOIN OUR FREE ANTENATAL CLASS!!

DATE: 20 DECEMBER 2014
TIME: 9.00AM - 12.30PM
VENUE: WOMEN & CHILD CLINIC, HOSPITAL PENAWAR PASIR GUDANG

HURRY!! SEATS ARE LIMITED!!
"REFRESHMENTS WILL BE PROVIDED"

FOR REGISTRATION AND ENQUIRY,KINDLY CONTACT 016-7331309 OR
0167331326


Leh rujuk Hospital Penawar untuk maklumat lanjut

aku dah register semalam, lepas balik kerja zass je ke hospital penawar dengan salmanfaris pergi naik level 1 bahagian women and child clinic. Bagi nurse in charge dekat kaunter nak register class. Nanti dia bagi borang dan boleh isi untuk register.  Dia maklumkan apa-apa hospital penawar akan maklumkan by phone sebelum class tu nanti. Amat digalakkan menghangkut sekali suami sebab ada senaman ibu mengandung.. Refreshment provided uolls.. free jee.. Ilmu free sapa tak nak..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Macam best je....kalaula dapat pergi mesti syok dpt tambah ilmu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.